keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Värit NYT

Oli heitetty haastetta ilmoille lempiväreistä juuri NYT.
Meillä se on ehdottomasti VALKOINEN, joka kesä.
Ei ole valkoisen voittanutta kesäpukeutumisessa.
Valkoinen on raikas, viileä ja helppo piristää muilla väreillä.
Yksinkin se on todella kaunis päivettynyttä ihoa vasten.
Helppo pitää puhtaana.


Tässä myös muutama lempikuosini lasten kaapeista.
Väritkin kyllä kauniit näissä.

Ihanat Minymon mekot, eivät tosin kaikkein kesäisimmät materiaaliltaan.

Pilkut ja pitsi on kaunista, tosin nuo Cupcaken housut nyt eivät aivan pitsiä ole.
Kaunis kangas on kuitenkin.


4 kommenttia:

 1. Meillä odottaa tuo sama Minymon mekko syksyä ja tytön kasvamista. Isommalle tilasin äsken hameen samalla kuosilla Sundbabyn varastomyynnistä. Valkoista löytyy meidänkin kaapista paljon ja tosiaan tahranpoiston kannalta paras väri;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita vaatteita teillä, meillä on myös tuo Minymon mekko odottamassa 1v:lle syksyksi. Nuo Cupcaken housut ovat myös meillä sekä asuun kuuluva tunika. Nuo housut vaan ovat niin leveää mallia, että meinaavat tippua hoikkeliinin neidin yltä, vaikka kiristäisi kuinka. Mikä koko teillä on tuosta Cupcaken takista, jonka bongasin blogistasi? Meidän typy on aika samaa kokoa kuin teidän, ja mietin josko vielä sen tilaisi, 74cm olisi yhdessä nettikaupassa alessa. Ilmeisen isoa mitoitusta myös nuo takit?

  Josefiina

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo Minimoyt! Ja kuten varmaan olet seurannutkin blogistani, on Nöpölläkin paljon valkeaa.

  VastaaPoista
 4. Josefiina, Meillä on myös tunika noihin Cupcaken housuihin ja housut on tosiaan todella leveää mallia. Onneksi on edes tuo kiristettävä vyötärö, mutta eivät ne oikein meidänkään neidillä pysy päällä.
  Takit on todellakin isoa mitoitusta, kuten merkki muutenkin. Meillä on neidillä juuri tuo mainitsemasi 74 cm takista ja housuista ja varmasti menevät vielä syksylläkin!

  Jarna, juu teidänkin neidillä on paljon valkoista! Kävin katselemassa noita huutiskohteitasi ja täytyypä ehkä sitä Monsoonin mekkoa huutakkin.

  VastaaPoista