maanantai 22. kesäkuuta 2009

Ale, Edullisesti itse kullekkin!

Eilen kävimme katsastamassa alennusmyynnit. Itse asiassa lähdimme juhlavaatteita ostamaan ja tajusimme matkalla alennusmyyntien olevan käynnissä. Suuntana oli Kamppi.

Kampissa en ehtinyt katsastaa kuin Name It, Benetton, Pop Acessorize myymälät. Kahdessa viimeisessä ei alennusmyyntejä ollut, Monsoonilla ale alkaa ensi viikolla vasta. Name It:llä oli paljon aletavaraa, tosin heidän mallistonsa ei enää uppoa minuun kovinkaan. Linjani on muuttunut paljon hempeämmäksi ja romanttisemmaksi kuin heillä. Benettonilla kaikki kesämalliston vaatteet -30%.

Tulomatkalla pysähdyimmekin vielä Itäkeskukseen syömään, siellä kiersin vielä JJ:n, Zaran, H&M:n, KappAhlin ja Stockan. Kaikissa ALE jo käynnissä, tosin KappAhlissa varsin vähin määrin.

Tällä kertaa vaatetta sai vain pikkusisko, isosiskolle en osta enää ilman neidin läsnäoloa juuri mitään. Isoveljen kaappi on taas käymättä läpi ja en ihan ole kartalle mitä pikkumies tarvitsisi. Isommat lapset olivat siis mummolassa kauppareissun ajan.

Harmikseni Zarassa suurimmassa osassa vaatteista puuttui juuri meidän koot. Sieltä ei löytynyt tästä syystä oikein mitään, varastoon en jaksa enää ostaa kun täydellisen vaatteen tulossa eteen.

Pilkullinen paita normaalihintainen, H&M. Valkoinen orgaanista puuvillaa 3,5e, H&M. Kukallinen KappAhl 5, 95e.

Name It mekko kympillä, ale sukat H&M:ltä. Shortsit normaalihintaiset, H&M.

T-paidat Zarasta, 5,95e.

Stockalta akateemisesta kaksi kirjaa, toinen kiukutteleville lapsille ja toinen Ellenin ensimmäinen ihkaoma kirja, Bogin kangaskengät neidille 12 eurolla.4 kommenttia:

 1. Voi harmi kun ei ollut alet vielä käynnissä. Tänään oli! Aivan sekaisin menin Monsooneista!
  Name Itiltä en paljoa minäkään kahminut mitään..

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Enhän mä tajunnut, että ensi viikko olisi ollut jo tänään... En tajunnut eilen olleen sunnuntai ja viikon vaihtuvan jo tänään. Oliko Monsoonilla mikä aleprosentti ja oliko aletavaraa paljonkin? Pitäsköhän lähteä...

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  Monsoonilla aleprossa oli 50 ja tavaraa oli kyllä reilusti, jäin miettimään mekkoa syyskuun juhliin, mutta kun tuntuu aina kun ostaa ennakkoon niin sitten löytyykin joku kivempi! Voi olla että joutuu ilalla vielä mennä uudelleen :)

  Emmi: Olisin kysynyt teillä olevasta Cupcaken takista, että oletko ollut tyytyväinen laatuun? Onko ollut käytössä ihan hiekkiksellä vai vaan paremapna takkina? Löysin yhdestä nettikaupasta vielä meidän kokoa ja koitan nyt perustella itselleni miksi sitä ei pitäisi hankkia...meillä kun löytyy jo Burberryn "hienostelutakki" ja muutama muukin vastaava, mutta hiekkiskäyttöön saattaisin sen miehelleni pystyä perustelemaan :)

  -Anni-

  VastaaPoista
 4. Olen ollut todella tyytyväinen Cupcaken anorakin laatuun. Meillä ollut ihan ulkoilutakkina käytössä ja hyvin kestää. Vedenpitävyydestä en osaa tarkemmin sanoa, sillä lätäköitä meillä ei vielä pikkuneiti ole kolunnut.
  Meilläkin oli jo ulkovaatteet hankittuna, mutta tuo oli pakko saada vielä. Muuta ei juuri ollakkaan sitten käytetty tuon ostamisen jälkeen.

  Suosittelen!

  VastaaPoista